Апетитний і легкий ПП бісквіт, який можна їсти на дієті – мрія всіх дівчат! По нашому прекрасному дієтичного рецептом ви легко приготуєте легку бісквітну основу для будь-якого тортика, в тому числі дієтичного.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Борошно полбяна – 28 гр.
- Рисова мука біла – 42 гр.
- Молоко знежирене – 35 гр.
- Цукрозамінник – 6 ст. л.
- Яйце (С0) – 5 шт.
- Сіль – 1 щіпка
Процес приготування:
Як почати готувати Бісквіт ПП? Всі сухі інгредієнти для бісквіта, крім цукрозамінника, просійте разом в окрему ємність.
Далі потрібно збити курячі яйця з дрібкою солі за допомогою міксера. Збивати доведеться довго, не менше двадцяти хвилин, поки не утвориться пишна піна.
Духова шафа увімкніть на 180 градусів, і поки розігрівається духовка, акуратно просіяти сухі інгредієнти в яєчну суміш, вмішуючи їх за допомогою лопатки або ложки.
Роз’ємну форму приблизно 18 сантиметрів діаметром оберніть фольгою і викладіть у форму тісто. Надішліть бісквіт в розігріту духовку, не менш ніж на 35 хвилин. Через цей час можете перевірити готовність бісквіта і, при необхідності, повернути в духовку ще хвилин на п’ять.
Готовий бісквіт можна розібрати на коржі відразу ж, або загорнути в харчову плівку і залишити в холодильнику для ущільнення.
Бісквіт Бісквіт в духовці Бісквіт на молоці Бісквіт на молоці в духовці