Шоколадний бісквіт на окропі виходить повітряним і «мокрим», тому він не потребує просочення. Його можна є просто так чи робити з бісквіту домашні десерти.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яйце – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 2 склянки
- Молоко коров’яче – 1 склянка
- Сода харчова – 1.5 ч. л.
- Цукор-пісок – 2 ст.
- Масло соняшникове – 0.5 склянки
- Окріп – 1 склянка
- Какао-порошок – 6 ст. л.
- Розпушувач тіста – 1.5 ч. л.
Процес приготування:
Готувати шоколадний бісквіт на окропі легко! Просіяти борошно, змішати її з цукром, содою, розпушувачем і какао.
В окремій ємності збийте яйця, додайте до них молоко та соняшникову олію, перемішайте.
З’єднайте сипучі та рідкі компоненти, перемішайте.
Додайте в тісто склянку окропу, швидко перемішайте.
Форму змастіть маслом, викладіть в неї тісто, запікайте при 160-180 градусів 50-60 хвилин. За цей час бісквіт добре підніметься, остудіть його і подавайте до чаю.
Приємного апетиту!
Бісквіт в духовці Бісквіт в духовці класичний Бісквіт на молоці Вологий бісквіт Вологий шоколадний бісквіт класичний Бісквіт Шоколадний бісквіт