Випічка в мультиварці – простий і швидкий процес. Спробуйте приготувати в ній класичний бісквіт. Його можна буде використовувати для формування торта або подати як готовий десерт.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Яйце – 5 шт.
  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Цукор-пісок – 6 ст. л.
  • Ванілін – 1 пакет
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Масло – для змазування

Процес приготування:

Як почати готувати бісквіт в мультиварці Редмонд? Готуємо тісто для бісквіта за класичним рецептом. Яйця попередньо дістаємо з холодильника, щоб вони досягли кімнатної температури. Злегка збиваємо їх разом з ванільним і звичайним цукром.

Потім ємність з яєчною масою ставимо на водяну баню. Знімаємо через пару хвилин, коли цукор повністю розчиниться. Після цього гарненько повторно збиваємо до утворення піни.

Просіваємо борошно разом з розпушувачем і перемішуємо до однорідності.

Чашу мультиварки змащуємо вершковим маслом. Можна трохи посипати цукром.

Потім виливаємо тісто, вирівнюючи ложкою його поверхню. Закриваємо кришкою і ставимо на режим «Випічка» на 30 хвилин.

Готовність бісквіта можна перевіряти за допомогою сірника або зубочистки. Готового блюда даємо трохи охолонути, потім викладаємо в тарілку. Можна подавати до столу. Приємного апетиту!

Бісквіт Бісквіт в мультиварке Ванільний бісквіт класичний Бісквіт Масляний бісквіт