Випічка в мультиварці – простий і швидкий процес. Спробуйте приготувати в ній класичний бісквіт. Його можна буде використовувати для формування торта або подати як готовий десерт.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Яйце – 5 шт.
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Цукор-пісок – 6 ст. л.
- Ванілін – 1 пакет
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
- Масло – для змазування
Процес приготування:
Як почати готувати бісквіт в мультиварці Редмонд? Готуємо тісто для бісквіта за класичним рецептом. Яйця попередньо дістаємо з холодильника, щоб вони досягли кімнатної температури. Злегка збиваємо їх разом з ванільним і звичайним цукром.
Потім ємність з яєчною масою ставимо на водяну баню. Знімаємо через пару хвилин, коли цукор повністю розчиниться. Після цього гарненько повторно збиваємо до утворення піни.
Просіваємо борошно разом з розпушувачем і перемішуємо до однорідності.
Чашу мультиварки змащуємо вершковим маслом. Можна трохи посипати цукром.
Потім виливаємо тісто, вирівнюючи ложкою його поверхню. Закриваємо кришкою і ставимо на режим «Випічка» на 30 хвилин.
Готовність бісквіта можна перевіряти за допомогою сірника або зубочистки. Готового блюда даємо трохи охолонути, потім викладаємо в тарілку. Можна подавати до столу. Приємного апетиту!
Бісквіт Бісквіт в мультиварке Ванільний бісквіт класичний Бісквіт Масляний бісквіт