В рецепті бісквіту з бананом вам пропонується додати у всіма улюблений бісквіт шматочки бананів. Вони зроблять цю випічку більш м’якою і ароматною. Такий бісквіт можете відразу подати до чаю або, змастити будь-яким кремом, зробити з нього торт. Готується банановий бісквіт швидко і нескладно.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Банан – 2 шт.
  • Яйце – 5 шт.
  • Цукор-пісок – 1 склянка
  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Ванілін – 1 пакет
  • Масло вершкове – 0.5 ст. л.

Процес приготування:

Як приготувати бісквіт з бананом? Спочатку підготуйте всі необхідні продукти для випічки бананового бісквіта.

В посуд для замісу тісто розбийте курячі яйця.

Потім насипте до них цукор і з допомогою міксера збийте до пишного стану. У цьому рецепті важливо кількість цукру і яєць брати згідно з рецептурою.

Банани почистіть від шкірки, розріжте на шматочки і покладіть в чашу блендера.

Потім збийте їх в однорідне пюре. Це можна зробити і заглибним блендером.

Подрібнені банани перекладіть до збитим яєць і все перемішайте міксером.

Потім насипте в посуд відміряну кількість просіяної на сито борошна.

Додайте до цієї суміші пакетик ванільного цукру і ще раз збийте.

Ваше тісто повинно вийти по консистенції як густа сметана.

Будь-яку форму для випічки бісквіта змастіть шматочком вершкового масла. Одночасно увімкніть духовку на 200°С.

Приготоване тісто вилийте у форму і відразу помістіть її в розігріту духовку. Час випічки бананового бісквіта – 40 хвилин.

Випечений бісквіт вийміть з духовки і відразу виймайте з форми, щоб він не осів.

Готовий бісквіт декоруйте по своєму смаку і подайте до столу.

Приємного чаювання!

Бісквіт Бісквіт в духовці Бісквіт з вершковим маслом Ванільний бісквіт класичний Бісквіт Масляний бісквіт