В рецепті бісквіту з бананом вам пропонується додати у всіма улюблений бісквіт шматочки бананів. Вони зроблять цю випічку більш м’якою і ароматною. Такий бісквіт можете відразу подати до чаю або, змастити будь-яким кремом, зробити з нього торт. Готується банановий бісквіт швидко і нескладно.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Банан – 2 шт.
- Яйце – 5 шт.
- Цукор-пісок – 1 склянка
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Ванілін – 1 пакет
- Масло вершкове – 0.5 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати бісквіт з бананом? Спочатку підготуйте всі необхідні продукти для випічки бананового бісквіта.
В посуд для замісу тісто розбийте курячі яйця.
Потім насипте до них цукор і з допомогою міксера збийте до пишного стану. У цьому рецепті важливо кількість цукру і яєць брати згідно з рецептурою.
Банани почистіть від шкірки, розріжте на шматочки і покладіть в чашу блендера.
Потім збийте їх в однорідне пюре. Це можна зробити і заглибним блендером.
Подрібнені банани перекладіть до збитим яєць і все перемішайте міксером.
Потім насипте в посуд відміряну кількість просіяної на сито борошна.
Додайте до цієї суміші пакетик ванільного цукру і ще раз збийте.
Ваше тісто повинно вийти по консистенції як густа сметана.
Будь-яку форму для випічки бісквіта змастіть шматочком вершкового масла. Одночасно увімкніть духовку на 200°С.
Приготоване тісто вилийте у форму і відразу помістіть її в розігріту духовку. Час випічки бананового бісквіта – 40 хвилин.
Випечений бісквіт вийміть з духовки і відразу виймайте з форми, щоб він не осів.
Готовий бісквіт декоруйте по своєму смаку і подайте до столу.
Приємного чаювання!
Бісквіт Бісквіт в духовці Бісквіт з вершковим маслом Ванільний бісквіт класичний Бісквіт Масляний бісквіт