Бісквіт з яблуками улюблений варіант домашньої випічки в нашій родині. Процес приготування досить простий. Ніжний і повітряний бісквіт чудово поєднується з яблуками. Краще всього вибирати кисло-солодкі яблука. Вони роблять випічку неймовірною.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Сметана 26% – 1 склянка
- Цукор-пісок – 1 ст.
- Борошно пшеничне – 3 склянки
- Яйце – 2 шт.
- Розпушувач тіста – 1.5 ч. л.
- Яблука – 2 шт.
- Ванілін – 1.5 ч. л.
- Масло вершкове – 120 гр.
Процес приготування:
Щоб приготувати бісквіт з яблуками, підготуйте продукти для бісквіта з яблуками.
Візьміть глибоку миску, розбийте курячі яйця, додайте цукровий пісок, сметану і розм’якшене вершкове масло.
Збийте за допомогою міксера до однорідної маси, додайте ванільний цукор, перемішайте. Попередньо просіяти борошно пшеничне вищого гатунку з розпушувачем через сито кілька разів. Поступово підсипати просіяне борошно до яєчної маси, акуратно перемішуючи, і доведіть до однорідної консистенції.
Консистенція тіста вийде, як у густої сметани.
добре вимийте Яблука, очистіть від насіння і серцевини, при бажанні очистити від шкірки. Очищені яблука наріжте невеликими шматочками.
На дно форми для випічки покладіть невелику кількість тіста і розподіліть по всій поверхні.
Зверху викладіть нарізані яблука.
Рештою тестом покрийте яблука і рівномірно розподіліть.
Попередньо розігрійте духова шафа і помістіть форму для випічки. Випікайте 25 хвилин при температурі 180 градусів.
Після закінчення часу вийміть форму з духовки, дайте бісквіту охолонути протягом 30 хвилин. Посипте цукровою пудрою і подавайте на стіл порційно.
Приємного чаювання!
Бісквіт Бісквіт в духовці Бісквіт з вершковим маслом Бісквіт на сметані в духовці Ванільний бісквіт класичний Бісквіт Масляний бісквіт