Бісквіт з яблуками улюблений варіант домашньої випічки в нашій родині. Процес приготування досить простий. Ніжний і повітряний бісквіт чудово поєднується з яблуками. Краще всього вибирати кисло-солодкі яблука. Вони роблять випічку неймовірною.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Сметана 26% – 1 склянка
  • Цукор-пісок – 1 ст.
  • Борошно пшеничне – 3 склянки
  • Яйце – 2 шт.
  • Розпушувач тіста – 1.5 ч. л.
  • Яблука – 2 шт.
  • Ванілін – 1.5 ч. л.
  • Масло вершкове – 120 гр.

Процес приготування:

Щоб приготувати бісквіт з яблуками, підготуйте продукти для бісквіта з яблуками.

Візьміть глибоку миску, розбийте курячі яйця, додайте цукровий пісок, сметану і розм’якшене вершкове масло.

Збийте за допомогою міксера до однорідної маси, додайте ванільний цукор, перемішайте. Попередньо просіяти борошно пшеничне вищого гатунку з розпушувачем через сито кілька разів. Поступово підсипати просіяне борошно до яєчної маси, акуратно перемішуючи, і доведіть до однорідної консистенції.

Консистенція тіста вийде, як у густої сметани.

добре вимийте Яблука, очистіть від насіння і серцевини, при бажанні очистити від шкірки. Очищені яблука наріжте невеликими шматочками.

На дно форми для випічки покладіть невелику кількість тіста і розподіліть по всій поверхні.

Зверху викладіть нарізані яблука.

Рештою тестом покрийте яблука і рівномірно розподіліть.

Попередньо розігрійте духова шафа і помістіть форму для випічки. Випікайте 25 хвилин при температурі 180 градусів.

Після закінчення часу вийміть форму з духовки, дайте бісквіту охолонути протягом 30 хвилин. Посипте цукровою пудрою і подавайте на стіл порційно.

Приємного чаювання!

Бісквіт Бісквіт в духовці Бісквіт з вершковим маслом Бісквіт на сметані в духовці Ванільний бісквіт класичний Бісквіт Масляний бісквіт