Бісквітний паска з родзинками, безсумнівно, стане головним десертом на святковому столі. Крім прекрасних смакових якостей такий паска володіє унікальним для здоби властивість залишатися свіжим і не черствіти протягом декількох тижнів. В це легко переконатися, достатньо приготувати цю страву за рецептом, який ми представили вашій увазі.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Яйце – 5 шт.
  • Цукор-пісок – 200 гр.
  • Борошно пшеничне – 200 гр.
  • Мигдальний крихта – 100 гр.
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Шоколад молочний – 200 гр.
  • Ізюм – 250 гр.
  • Яєчний білок – 2 шт.
  • Лимонна цедра – 20 гр.
  • Лимонний сік – 1 ч. л.
  • Цукрова пудра – 250 гр.
  • Цукерки – 100 гр.
  • Ром – 60 мл

Процес приготування:

Як приготувати бісквітний паска з родзинками? В окремій ємності необхідно збити розтоплене вершкове масло з цукром.

В отриману масу вводимо курячі яйця. Все ретельно перемішуємо. За допомогою блендера подрібнюємо мигдаль.

З’єднайте борошно і розпушувач, потім цю масу вводимо в яєчно-вершкову суміш. Туди ж відправляємо подрібнений мигдаль і лимонну цедру. Все добре перемішуємо.

Родзинки необхідно залити ромом і дати їм настоятися протягом півгодини. Після цього цукати відправляємо в тісто. Все перемішуємо.

Змащуємо форму вершковим маслом, перекладаємо тісто і відправляємо в духовку випікатися при температурі 160 градусів на 2 години.

Тим часом розтоплюємо на водяній бані шоколад. В окремій ємності збиваємо білки, сполучені з лимонним соком і цукровою пудрою.

Коли паска буде готовий, рясно покрийте його глазур’ю.

Прикрасьте зверху паска «Морськими камінчиками».

Великодні паски Великодні паски без замісу тіста Великодні паски без заморочок паски з цедрою лимона паску класичний Повітряні великодні паски