Борщ з квасолею – відмінна альтернатива борщу. Цей суп із знайомих і доступних інгредієнтів готується просто і досить швидко, тому не забере багато часу і сил у господині. Борщ з додаванням квасолі наситить і вгамує спрагу всієї родини і порадує їх своєму чудовим смаком і ароматом.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Яловичина – 700 гр.
  • Картопля – 600 гр.
  • Буряк – 350 гр.
  • Квасоля консервована – 250 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 150 гр.
  • Морква – 150 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Бульйон з яловичини – 3 л.

Процес приготування:

Як приготувати борщ з квасолею? Помістити яловичину в каструлю з водою, варити м’ясо до готовності (близько години).

Цибулю очистити і дрібно нарізати.

Морква помити, очистити і натерти на крупній тертці.

Буряк помити, очистити і також натерти на крупній тертці.

Картоплю помити, очистити і нарізати на досить великі шматочки.

Коли звариться бульйон, додати в нього картоплю.

Коли бульйон з картоплею закипить, всипати буряк.

Потім туди ж відправити і моркву.

Додати в майбутній суп цибулю, перемішати його. Посолити і поперчити за смаком, варити близько 5 хвилин.

Консервовану квасолю всипати в бульйон з овочами і м’ясом, акуратно все перемішати.

Потім вимкнути вогонь і дати свекольнику з квасолею трохи настоятися. Розлити суп по тарілках, за бажанням прикрасити кожну порцію часточками вареного яйця, сметаною і зеленню і можна пригощати ароматнейшим борщем сім’ю!

Борщ Борщ гарячий Борщ гарячий з м'ясом Борщ гарячий класичний Борщ з м'ясом Борщ класичний з м'ясом