Борщ з квасолею – відмінна альтернатива борщу. Цей суп із знайомих і доступних інгредієнтів готується просто і досить швидко, тому не забере багато часу і сил у господині. Борщ з додаванням квасолі наситить і вгамує спрагу всієї родини і порадує їх своєму чудовим смаком і ароматом.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Яловичина – 700 гр.
- Картопля – 600 гр.
- Буряк – 350 гр.
- Квасоля консервована – 250 гр.
- Цибуля ріпчаста – 150 гр.
- Морква – 150 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Бульйон з яловичини – 3 л.
Процес приготування:
Як приготувати борщ з квасолею? Помістити яловичину в каструлю з водою, варити м’ясо до готовності (близько години).
Цибулю очистити і дрібно нарізати.
Морква помити, очистити і натерти на крупній тертці.
Буряк помити, очистити і також натерти на крупній тертці.
Картоплю помити, очистити і нарізати на досить великі шматочки.
Коли звариться бульйон, додати в нього картоплю.
Коли бульйон з картоплею закипить, всипати буряк.
Потім туди ж відправити і моркву.
Додати в майбутній суп цибулю, перемішати його. Посолити і поперчити за смаком, варити близько 5 хвилин.
Консервовану квасолю всипати в бульйон з овочами і м’ясом, акуратно все перемішати.
Потім вимкнути вогонь і дати свекольнику з квасолею трохи настоятися. Розлити суп по тарілках, за бажанням прикрасити кожну порцію часточками вареного яйця, сметаною і зеленню і можна пригощати ароматнейшим борщем сім’ю!
Борщ Борщ гарячий Борщ гарячий з м'ясом Борщ гарячий класичний Борщ з м'ясом Борщ класичний з м'ясом