Вітамінний суп з щавлю так необхідний, коли організм скучив за приємною літньою кислуватості. Спробуйте рецепт з вареними яйцями для вашого ситного сімейного обіду.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Курка – 0.4 кг
- Яйце – 5 шт.
- Картопля – 4 шт.
- Морква – 1 шт.
- Щавель – 1 пучок
- Зелень – 1 пучок
- Цибуля зелена – 3 пера
- Сіль – за смаком
- Перець червоний мелений – 1 щіпка
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування щів з щавлю з яйцем? Підготуємо всі інгредієнти. Овочі ретельно промиваємо. Курячі яйця відварюємо.
Картоплю очищаємо від шкірки і нарізаємо смужками середнього розміру.
Куряче м’ясо на кісточці кладемо в каструлю водою, солимо і перчимо. Варимо бульйон разом з нарізаною картоплею до готовності.
Моркву пропускаємо через крупну тертку. Кладемо в каструлю.
Відварені яйця ріжемо кубиками і додаємо в суп, коли інші продукти в ньому розм’якшаться.
Подрібнюємо щавель і свіжу зелень, відправляємо в каструлю.
Пробуємо суп на сіль. При необхідності додаємо. Тримаємо суп на повільному вогні ще 5 хвилин і вимикаємо.
Готові борщ з щавлю і яйця розливаємо по тарілках і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Щавлевий суп Щавлевий суп з куркою Щавлевий суп з куркою та яйцем Щавлевий суп на бульйоні