Вітамінний суп з щавлю так необхідний, коли організм скучив за приємною літньою кислуватості. Спробуйте рецепт з вареними яйцями для вашого ситного сімейного обіду.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Курка – 0.4 кг
  • Яйце – 5 шт.
  • Картопля – 4 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Щавель – 1 пучок
  • Зелень – 1 пучок
  • Цибуля зелена – 3 пера
  • Сіль – за смаком
  • Перець червоний мелений – 1 щіпка

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування щів з щавлю з яйцем? Підготуємо всі інгредієнти. Овочі ретельно промиваємо. Курячі яйця відварюємо.

Картоплю очищаємо від шкірки і нарізаємо смужками середнього розміру.

Куряче м’ясо на кісточці кладемо в каструлю водою, солимо і перчимо. Варимо бульйон разом з нарізаною картоплею до готовності.

Моркву пропускаємо через крупну тертку. Кладемо в каструлю.

Відварені яйця ріжемо кубиками і додаємо в суп, коли інші продукти в ньому розм’якшаться.

Подрібнюємо щавель і свіжу зелень, відправляємо в каструлю.

Пробуємо суп на сіль. При необхідності додаємо. Тримаємо суп на повільному вогні ще 5 хвилин і вимикаємо.

Готові борщ з щавлю і яйця розливаємо по тарілках і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Щавлевий суп Щавлевий суп з куркою Щавлевий суп з куркою та яйцем Щавлевий суп на бульйоні