Борщ, приготовлений на свинині, виходить жирним і наваристим. Він підійде тим, хто не любить холодні супи. Борщем можна нагодувати як дорослих, так і дітей, він сприятливо впливає на систему травлення.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 300 гр.
- Буряк (варена) – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Картопля – 3 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Бульйон з свинини – 1.5 – 2 л.
Процес приготування:
Готувати борщ зі свининою легко! Свинину вимити, промокнути паперовими рушниками. Зрізати зайвий жир. Краще всього використовувати майже чисту м’якоть, кісточки не брати. Порізати свинину шматками середнього розміру.
Свинину залити водою і поставити варитися на середній вогонь. Після закипання не забувати знімати піну. Цибулю почистити і дрібно нарізати.
Очищену моркву крупно потерти на тертці.
У сковороду влити рослинне масло і пасерувати цибулю з морквою до золотистого кольору.
Яйця зварити круто, почистити і порізати крупними кубиками.
Картоплю почистити і нарізати кубиками.
варений буряк Очистити і потерти на крупній тертці.
Коли м’ясо в супі дійшло до готовності, додати в м’ясний бульйон картоплю, варити приблизно 7 хв. Покласти буряк, цибулю з морквою, яйця. Додати перець з сіллю, проварити ще 5 хв., вимкнути. Дати настоятися під кришкою близько 10 хв. Подавати до столу в гарячому вигляді, можна додати сметану і свіжу зелень.
Приємного апетиту!
Борщ гарячий з м'ясом Борщ з м'ясом Борщ з яйцем Борщ класичний Борщ класичний з м'ясом Борщ на м'ясному бульйоні Борщ як в дитячому саду