Сирний пиріг або нескладно приготувати чізкейк без випічки, якщо в якості згущувача для сирно-сирної маси використовувати желатин. Основою для такого пирога може з’явитися маса печива, раскрошенного в дрібну крихту. Такий нескладний процес приготування забезпечить вам поява смачного, ніжного десерту, який порадує всіх ласунів, а особливо – любителів сирних десертів.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Вершки 33% – 200 гр.
- Печиво пісочне – 250 гр.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Сир або Сир сирний – 150 гр.
- Цукор-пісок – 200 гр.
- Желатин харчовий – 20 гр.
- Вода (за бажанням) – 20 мл
- Ванілін – 1 пакет
Процес приготування:
Приступимо до готування чізкейк без випічки з сирним сиром. Холодною водою залийте желатин для набухання.
Перебити печиво в крихту або подрібніть блендером його іншим способом.
В мікрохвильовій печі або на плиті розтопіть масло вершкове, але не доводьте його до кипіння.
Крихту і масло перемішайте, щоб вони перетворилися в однорідну масу, а потім викладіть її у форму для випічки і помістіть в холодильник.
Сир з ваніліном і цукром перебити блендером до однорідної, гладкої маси.
додайте Цукор за смаком і знову перебити масу до гладкості.
Міксером збийте вершки, щоб вийшла гладка, пишна маса, до якої при збиванні можна додати і трохи цукру.
Щоб желатин повністю розчинився, його потрібно трохи нагріти в мікрохвильовій печі або на водяній бані, потім дайте йому охолонути.
Озброївшись міксером, змішайте вершки з желатином і сирною масою до гладкості.
На основу чізкейку, яку треба витягти з холодильника, перелийте сирну суміш, покрутіть форму по колу, не відриваючи її дно від столу – так маса набуде ще більш гладку форму. 3-4 години дайте чізкейк постояти в холодильнику.
Верх готового чізкейку прикрасьте на свій розсуд і подавайте пиріг до столу.
Приємного апетиту!
Чізкейк без випічки з сирним сиром, печивом і желатином Чізкейк без випічки з сиром і печивом Чізкейк без випічки з сиром, печивом і желатином Чізкейк з желатином Чізкейк з печива Чізкейк з сиру Чізкейки