Чізкейк на бісквіті – ніжний десерт, який припаде до смаку всім ласунам. Такий чізкейк можна приготувати заздалегідь і зберігати в морозильній камері близько чотирьох тижнів. Потім, коли прийде момент подавати його, витягнути з морозилки і дайте розтанути в холодильнику протягом трьох годин.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Марципан – 150 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 25 гр.
  • Розпушувач тіста – 3 гр.
  • Масло вершкове – 40 гр.
  • Желатин харчовий (листовий) – 14 гр.
  • Вершки 30% або Вершки 33% – 160 гр.
  • Сир сирний або Сир вершковий – 440 гр.
  • Шоколад – 100 гр.
  • Полуниця – 230 гр.
  • Ванільна есенція – 5 гр.

Процес приготування:

Рецепт чізкейку на бісквіті простий у приготуванні! Підготуйте всі необхідні інгредієнти для основи чізкейку. Приблизно за годину до готування дістаньте з холодильника продукти і дайте їм нагрітися при кімнатній температурі. Всі компоненти повинні бути однакової температури.

В глибокій ємності змішайте курячі яйця і марципан.

З допомогою міксера добийтеся однорідної консистенції.

З’єднайте в невеликій мисці пшеничне борошно і розпушувач, просіяти через сито і введіть в яєчну масу, перемішайте.

Вершкове масло розтопити в мікрохвильовій печі або на водяній бані і влийте в тісто, ще раз перемішайте.

Дно рознімної форми оберніть фольгою, акуратно вилийте тісто. Форму помістіть в духовку, розігріту до 150 градусів.

Випікайте корж до золотистої скоринки приблизно 25 хвилин.

Підготуйте інгредієнти для чізкейку.

Листової желатин замочіть в холодній воді.

Малиновий шоколад покладіть в невелику миску.

Вершки доведіть до кипіння і залити ними шоколад.

Ретельно перемішайте масу до повного розчинення шоколаду.

Додайте желатин, попередньо віджавши його.

Потім викладіть сирно-вершковий сир.

Перемішайте з допомогою віночка або заглибного блендера до однорідної консистенції.

Викладіть Полуничний Fluff.

Додайте екстракт ванілі. І все ретельно перемішайте.

На тверду поверхню обробної дошки покладіть силіконовий килимок, зверху поставте металеве кільце.

Акуратно перекладіть раніше отриману сирну масу.

Рівномірно розподіліть по всій поверхні всередині круглого кільця і розрівняйте.

Зверху втопіть раніше приготовлений бісквіт, попередньо обрізавши краю, щоб окружність бісквітного заснування була на 2 сантиметри менше сирної маси. Відправте в морозильну камеру, прикривши зверху харчовою плівкою на 2 години.

Застиглий чізкейк переверніть і акуратно зніміть силіконовий килимок.

Щоб зняти металеву форму, скористайтесь термофеном.

Швидко пройдіться по колу металевого кільця.

Обережно зніміть кільце, перемістіть чізкейк на блюдо і поставте в холодильник мінімум на 2 години, щоб він відтанув.

Ніжний чізкейк подавайте порційно.

Приємного апетиту!

Чізкейк з вершковим сиром Чізкейк з випічкою Чізкейк з желатином Чізкейк з сирним сиром Чізкейк з ягодами Чізкейки