Чізкейк на бісквіті – ніжний десерт, який припаде до смаку всім ласунам. Такий чізкейк можна приготувати заздалегідь і зберігати в морозильній камері близько чотирьох тижнів. Потім, коли прийде момент подавати його, витягнути з морозилки і дайте розтанути в холодильнику протягом трьох годин.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Марципан – 150 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 25 гр.
- Розпушувач тіста – 3 гр.
- Масло вершкове – 40 гр.
- Желатин харчовий (листовий) – 14 гр.
- Вершки 30% або Вершки 33% – 160 гр.
- Сир сирний або Сир вершковий – 440 гр.
- Шоколад – 100 гр.
- Полуниця – 230 гр.
- Ванільна есенція – 5 гр.
Процес приготування:
Рецепт чізкейку на бісквіті простий у приготуванні! Підготуйте всі необхідні інгредієнти для основи чізкейку. Приблизно за годину до готування дістаньте з холодильника продукти і дайте їм нагрітися при кімнатній температурі. Всі компоненти повинні бути однакової температури.
В глибокій ємності змішайте курячі яйця і марципан.
З допомогою міксера добийтеся однорідної консистенції.
З’єднайте в невеликій мисці пшеничне борошно і розпушувач, просіяти через сито і введіть в яєчну масу, перемішайте.
Вершкове масло розтопити в мікрохвильовій печі або на водяній бані і влийте в тісто, ще раз перемішайте.
Дно рознімної форми оберніть фольгою, акуратно вилийте тісто. Форму помістіть в духовку, розігріту до 150 градусів.
Випікайте корж до золотистої скоринки приблизно 25 хвилин.
Підготуйте інгредієнти для чізкейку.
Листової желатин замочіть в холодній воді.
Малиновий шоколад покладіть в невелику миску.
Вершки доведіть до кипіння і залити ними шоколад.
Ретельно перемішайте масу до повного розчинення шоколаду.
Додайте желатин, попередньо віджавши його.
Потім викладіть сирно-вершковий сир.
Перемішайте з допомогою віночка або заглибного блендера до однорідної консистенції.
Викладіть Полуничний Fluff.
Додайте екстракт ванілі. І все ретельно перемішайте.
На тверду поверхню обробної дошки покладіть силіконовий килимок, зверху поставте металеве кільце.
Акуратно перекладіть раніше отриману сирну масу.
Рівномірно розподіліть по всій поверхні всередині круглого кільця і розрівняйте.
Зверху втопіть раніше приготовлений бісквіт, попередньо обрізавши краю, щоб окружність бісквітного заснування була на 2 сантиметри менше сирної маси. Відправте в морозильну камеру, прикривши зверху харчовою плівкою на 2 години.
Застиглий чізкейк переверніть і акуратно зніміть силіконовий килимок.
Щоб зняти металеву форму, скористайтесь термофеном.
Швидко пройдіться по колу металевого кільця.
Обережно зніміть кільце, перемістіть чізкейк на блюдо і поставте в холодильник мінімум на 2 години, щоб він відтанув.
Ніжний чізкейк подавайте порційно.
Приємного апетиту!
Чізкейк з вершковим сиром Чізкейк з випічкою Чізкейк з желатином Чізкейк з сирним сиром Чізкейк з ягодами Чізкейки