Чізкейк з традиційним італійським сиром – оригінальний та незабутній рецепт. Такі ласощі як не можна краще підійде для вашого особливого події.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Печиво пісочне – 300 гр.
- Масло вершкове – 150 гр.
- Сир Рікотта – 500 гр.
- Вершки 33% – 150 мл
- Цукор-пісок – 120 гр.
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
- Яйце – 2 шт.
- Ванілін – 1 пакет
- Лимонний сік – 1 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати чізкейк Нью-йорк з рікоттою? Печиво подрібнюємо в крихту, з’єднайте з розтопленим вершковим маслом. Викладаємо на дно форми щільним шаром.
Рікотту ретельно розминаємо з лимонним соком.
Додаємо цукор звичайний і ванільний, вершки, яйця і борошно. Перемішуємо до однорідності.
Викладаємо начинку рівномірним шаром на основу з печива. Випікаємо близько години в духовці, розігрітій до 150 градусів.
Готовий чізкейк залишаємо остигати в прочиненими духовці. Після цього дістаємо і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Чізкейк з вершковим сиром Чізкейк з випічкою Чізкейки