Ароматний, неймовірно шоколадний чізкейк з вишнею – справжнє задоволення. Приготувати цей десерт досить легко, а виглядає він просто чудово. Цей торт гідно прикрасить будь-який стіл, спробуйте!


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Печиво шоколадне – 150 гр.
  • Масло вершкове (розтоплене) – 75 гр.
  • Вишня – 450 гр.
  • Сир вершковий – 0,5 кг
  • Цукрова пудра – 75 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Шоколад темний – 200 гр.
  • Шоколад молочний (з вишнею) – 100 гр.

Процес приготування:

Щоб приготувати шоколадний чізкейк з вишнею, подрібнене шоколадне печиво з’єднайте з розтопленим вершковим маслом.

Візьміть форму для випічки і устелите її пергаментом. Змастіть пекарську папір маслом і викладіть туди основу, утрамбовуючи основу. Надішліть основу для пирога в холодильник приблизно на півгодинки.

Вершковий сир збийте за допомогою міксера до однорідності.

Вбийте в основу куряче яйце і збийте знову.

Далі потрібно розтопити шоколад і влити його в ємність з кремом.

Потім потрібно знову збити крем, щоб він став повністю однорідного шоколадного кольору.

Далі потрібно подрібнити шоколад, той, що з вишнею. Додайте його в крем.

Слідом відправте в крем вишню без кісточок – свіжу або консервовану.

Крем викладіть у форму і розрівняйте його.

Випікайте чізкейк в духовці при 180 градусах протягом 50 хвилин до готовності. Потім потрібно дати чізкейк охолонути близько трьох годин.

При бажанні можете підготувати шоколадну стружку для прикраси торта.

Подавайте страву до столу порційно або цілком, з чаєм, кавою та іншими напоями.

Приємного апетиту!

Чізкейк без вершків Чізкейк з випічкою Чізкейк з ягодами Чізкейк класичний Шоколадний чізкейк