Чізкейк з традиційним італійським сиром – оригінальний та незабутній рецепт. Такі ласощі як не можна краще підійде для вашого особливого події.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Печиво пісочне – 300 гр.
  • Масло вершкове – 150 гр.
  • Сир Рікотта – 500 гр.
  • Вершки 33% – 150 мл
  • Цукор-пісок – 120 гр.
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Яйце – 2 шт.
  • Ванілін – 1 пакет
  • Лимонний сік – 1 ст. л.

Процес приготування:

Як приготувати чізкейк Нью-йорк з рікоттою? Печиво подрібнюємо в крихту, з’єднайте з розтопленим вершковим маслом. Викладаємо на дно форми щільним шаром.

Рікотту ретельно розминаємо з лимонним соком.

Додаємо цукор звичайний і ванільний, вершки, яйця і борошно. Перемішуємо до однорідності.

Викладаємо начинку рівномірним шаром на основу з печива. Випікаємо близько години в духовці, розігрітій до 150 градусів.

Готовий чізкейк залишаємо остигати в прочиненими духовці. Після цього дістаємо і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Чізкейк з вершковим сиром Чізкейк з випічкою Чізкейки