Для того щоб приготувати смачний десерт і приємно здивувати гостей і домочадців необов’язково навіть включати духовку. Чізкейк з маскарпоне без вершків готується без випічки, але який же смачний торт виходить! Обов’язково спробуйте, ваша родина буде в захваті!
Інгредієнти: на 8 порції.
- Сир Маскарпоне – 500 гр.
- Полуниця 400 гр.
- Печиво – 250 гр.
- Цукрова пудра – 200 гр.
- Масло вершкове – 125 гр.
- Вершки 33% – 200 мл
- Вода – 50 мл
- Желатин харчовий – 15 гр.
- Суміш для желе – 2 пакета
Процес приготування:
Як почати готувати чізкейк з маскарпоне без вершків? Печиво для чізкейку подрібнити. Вершкове масло розтопити, додати його до печива, ретельно перемішати все. Форму для чізкейку застелити пергаментом, щільно укласти на дно форми печиво з вершковим маслом. Доставити форму в холодильник на деякий час, поки готується начинка.
Желатин залити холодною водою на 15 хвилин до набухання.
Желатин розігріти на водяній бані. Міксером збити сир маскарпоне з цукровою пудрою. Влити в сюди вершки потроху, знову збити. Влити до маси розтоплений желатин, збити.
Дістати основу чізкейку з холодильника, на неї викласти підготовлену начинку. Прибрати торт в холодильник на кілька годин.
Полуницю помити, видалити у неї хвостики, порізати великими шматочками.
По інструкції розвести желе.
Дістати чізкейк з холодильника, викласти наверх шматочки полуниці.
Залити чізкейк желатином, знову відправити його в холодильник для застигання желатину.
Готовий чізкейк витягти з форми, порізати на порційні шматочки і насолоджуватися смаком десерту!
Полуничний чізкейк Чізкейк без випічки Чізкейк з вершковим сиром Чізкейк з желатином Чізкейк з печива Чізкейк з ягодами