Шоколадний чізкейк з «Маскарпоне» – безпрограшний варіант для тих, хто не уявляє свого життя без солодких десертів. Головним достоїнством такого чізкейку є його ніжний смак. І все це завдяки основного інгредієнта, що входить до складу начинки – сиру «Маскарпоне». Не можна не відзначити і ще один приємний момент: на приготування такого десерту у вас піде мінімум часу.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Печиво – 200 гр.
- Масло вершкове – 50 гр.
- Сир Маскарпоне – 250 гр.
- Вершки – 150 гр.
- Какао-порошок – 2 ст. л.
- Коньяк – 2 ст. л.
- Шоколад – 100 гр.
Процес приготування:
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Відправляємо в чашу блендера печиво і подрібнюємо його до стану крихти.
Викладаємо подрібнене печиво в глибоку миску і з’єднуємо його з розтопленим вершковим маслом. Все ретельно перемішуємо.
Потім викладаємо масу у форму для випікання, ретельно утрамбуйте.
Займемося начинкою. В окремій мисці з’єднуємо розтоплений шоколад і вершки.
В іншій мисці збиваємо сир, 150 мл вершків, сполучені з цукровою пудрою.
З’єднуємо отриману масу з шоколадно-сливлчной сумішшю, додаємо туди коньяк. Все ретельно перемішуємо.
Виливаємо начинку поверх коржа.
Відправляємо чізкейк в холодильник на кілька годин для просочення.
Десерт можна подавати до столу.
Чізкейк без випічки Чізкейк з маскарпоне Чізкейк з печива Чізкейки Шоколадний чізкейк Шоколадний чізкейк без випічки