Шоколадний чізкейк з «Маскарпоне» – безпрограшний варіант для тих, хто не уявляє свого життя без солодких десертів. Головним достоїнством такого чізкейку є його ніжний смак. І все це завдяки основного інгредієнта, що входить до складу начинки – сиру «Маскарпоне». Не можна не відзначити і ще один приємний момент: на приготування такого десерту у вас піде мінімум часу.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Печиво – 200 гр.
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Сир Маскарпоне – 250 гр.
  • Вершки – 150 гр.
  • Какао-порошок – 2 ст. л.
  • Коньяк – 2 ст. л.
  • Шоколад – 100 гр.

Процес приготування:

Підготуйте необхідні інгредієнти.

Відправляємо в чашу блендера печиво і подрібнюємо його до стану крихти.

Викладаємо подрібнене печиво в глибоку миску і з’єднуємо його з розтопленим вершковим маслом. Все ретельно перемішуємо.

Потім викладаємо масу у форму для випікання, ретельно утрамбуйте.

Займемося начинкою. В окремій мисці з’єднуємо розтоплений шоколад і вершки.

В іншій мисці збиваємо сир, 150 мл вершків, сполучені з цукровою пудрою.

З’єднуємо отриману масу з шоколадно-сливлчной сумішшю, додаємо туди коньяк. Все ретельно перемішуємо.

Виливаємо начинку поверх коржа.

Відправляємо чізкейк в холодильник на кілька годин для просочення.

Десерт можна подавати до столу.

Чізкейк без випічки Чізкейк з маскарпоне Чізкейк з печива Чізкейки Шоколадний чізкейк Шоколадний чізкейк без випічки