Представляємо вашій увазі традиційний варіант приготування дуже популярного на сьогоднішній день десерту – чізкейку. В даному випадку в якості основи для начинки виступає сирний сир «Філадельфія», що надає десерту легкість і ніжність.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Печиво пісочне – 200 гр.
- Сир Філадельфія або Сир сирний – 600 гр.
- Вершки – 150 мл
- Цукрова пудра – 1 склянка
- Масло вершкове – 100 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Ванілін – 5 гр.
Процес приготування:
Готувати чізкейк з сирним сиром просто! Пісочне печиво необхідно подрібнити до стану крихти. Це можна зробити або за допомогою блендера, або, поклавши печиво в пакет, шляхом розкочування качалкою. Після цього подрібнене печиво з’єднуємо з розтоплене вершкове масло. З цієї суміші ми повинні отримати основу для чізкейку.
Так зване тісто викладаємо у форму для запікання зі знімними краями і утрамбовуємо його.
В окремій мисці необхідно з’єднати сир, цукрову пудру, ванілін, яйця, а також вершки. Все збиваємо до тих пір, поки у нас не утворюється повітряна однорідна маса.
Виливаємо тісто у формі начинкою, прикриваємо фольгою і відправляємо в духовку.
Випікаємо в духовці при температурі 180 градусів протягом півгодини.
Наш десерт готовий до подачі.
Чізкейк з вершковим сиром Чізкейк з печива Чізкейк з сирним сиром Чізкейк Нью-Йорк класичний