Човники з кабачків і баклажанів, фаршировані м’ясом і овочами – дуже смачна страва з оригінальною подачею. Воно стане прикрасою святкового столу і приємно здивує гостей!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Баклажан – 1 шт.
- Кабачки – 1 шт.
- Фарш м’ясний – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сметана – 3 ст. л.
- Томатний сік – 1 склянка
- Сир – 150 гр.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
Процес приготування:
Рецепт човників з кабачків і баклажанів простий у приготуванні! Кабачки і баклажани миємо, розрізаємо вздовж на 2 половинки. Вичищаємо з них м’якоть, утворюючи човники. Так, щоб дно було досить щільним і утримувало начинку. М’якоть нарізаємо кубиками.
Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо кубиками. Пасеруємо цибулю, поки він не придбає рум’яний відтінок і стане м’яким. Додаємо до нього фарш, кубики баклажанів і кабачків, солимо, заправляємо спеціями і вливаємо томатний сік. Тушкуємо 15-20 хв., щоб сік википів.
Сир натираємо на крупній тертці.
Деко змащуємо олією, викладаємо човники з кабачків і баклажанів. Фаршируємо їх засмажкою і посипаємо сиром. Випікаємо в духовці при температурі 180 градусів 20 хв
Приємного апетиту!
Гарнір з кабачків Кабачки для схуднення Кабачки з м'ясом Кабачки з сиром у духовці Кабачки з фаршем в духовці Кабачки з фаршем та сиром Кабачки на кожен день ПП рецепти з кабачків