Човники з куркою і грибами в шинку – прекрасне гаряче блюдо, яке, до того ж, дуже ситна. Можна подавати це блюдо навіть на свято, якщо прикрасити його. Воно добре і в холодному, і в гарячому вигляді. Поєднання ніжного кабачка і курино-грибної начинки нікого не зможе залишити байдужим!
Інгредієнти: на 3 порції.
- Куряче філе – 200 гр.
- Гриби – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Болгарський перець солодкий – 0.5 – 1 шт.
- Сир – 150 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Рецепт човників з кабачків з куркою і грибами гранично простий! Молоді кабачки промийте і розріжте їх навпіл.
Далі потрібно за допомогою столової ложки вийняти з кабачків середину, щоб було місце для начинки.
Куряче філе промийте, обсушіть і наріжте на невеликі шматочки.
Моркву і цибулю очистіть, промийте в проточній воді. Цибуля порубаєте ножем, а морква подрібніть на тертці.
Томати і перець промийте і наріжте невеликими кубиками.
Промиті і очищені печериці наріжте пластинками.
Розігрійте сковорідку з рослинним маслом і обсмажте філе курки до золотистого відтінку. Потім додайте гриби, цибулю, моркву і обсмажуйте кілька хвилин до м’якості овочів. Після цього доповісте в сковороду з інгредієнтами перець і томати, перемішайте і додайте сіль з перцем за смаком. Тушкуйте овочі з куркою і грибами без кришки, щоб пішла лішня рідина.
Тим часом на тертці натріть твердий сир.
Готові овочі розподіліть по лодочкам і добре утрамбуйте. Покладіть човники на деко з пекарської папером.
В останню чергу добре посипте фаршировані кабачки тертим сиром і відправте в духовку при температурі 180 градусів буквально на двадцять хвилин.
Кабачки з сиром у духовці Кабачки на кожен день Човники з кабачків Човники з кабачків з куркою