Апетитна свіжа домашня окрошка на квасі з майонезом – дивовижне літнє блюдо, яке своїм легким смаком і ніжним ароматом втамовує апетит і охолодить в спекотний день. Це блюдо відмінно підходить як для обіду, так і для дуже легкого вечері.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Варена ковбаса – 600 гр.
  • Картопля – 3 – 4 шт.
  • Огірки – 3 шт.
  • Редис – 10 шт.
  • Яйце – 5 – 6 шт.
  • Зелень – за смаком
  • Майонез – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Квас – 1 л

Процес приготування:

Як почати готувати домашню окрошку на квасі? Поставте отвариваться картоплю і відваріть яйця, овочі промийте. Готові яйця охолодіть і очистіть.

ковбасу Наріжте на невеликі кубики.

Картоплю, яйця і редис також наріжте на невеликі кубики.

Зелений лук і кріп, а також огірочки теж наріжте і додайте до інших інгредієнтів.

Підготуйте квас і майонез. Якщо ви хочете, то можете заправити відразу всю окрошку або розподілити її по тарілках і додати квас порційно.

Заправте окрошку в тарілці майонезом і подавайте страву до столу.

Приємного апетиту!

Окрошка з ковбасою Окрошка з ковбасою на майонезі Окрошка класична Окрошка на квасі Окрошка на квасі з ковбасою класична Окрошка на майонезі Окрошка на майонезі класична Російська окрошка