Апетитна свіжа домашня окрошка на квасі з майонезом – дивовижне літнє блюдо, яке своїм легким смаком і ніжним ароматом втамовує апетит і охолодить в спекотний день. Це блюдо відмінно підходить як для обіду, так і для дуже легкого вечері.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Варена ковбаса – 600 гр.
- Картопля – 3 – 4 шт.
- Огірки – 3 шт.
- Редис – 10 шт.
- Яйце – 5 – 6 шт.
- Зелень – за смаком
- Майонез – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
- Квас – 1 л
Процес приготування:
Як почати готувати домашню окрошку на квасі? Поставте отвариваться картоплю і відваріть яйця, овочі промийте. Готові яйця охолодіть і очистіть.
ковбасу Наріжте на невеликі кубики.
Картоплю, яйця і редис також наріжте на невеликі кубики.
Зелений лук і кріп, а також огірочки теж наріжте і додайте до інших інгредієнтів.
Підготуйте квас і майонез. Якщо ви хочете, то можете заправити відразу всю окрошку або розподілити її по тарілках і додати квас порційно.
Заправте окрошку в тарілці майонезом і подавайте страву до столу.
Приємного апетиту!
Окрошка з ковбасою Окрошка з ковбасою на майонезі Окрошка класична Окрошка на квасі Окрошка на квасі з ковбасою класична Окрошка на майонезі Окрошка на майонезі класична Російська окрошка