Для класичного дріжджового тіста використовують дріжджі, борошно, воду і сіль. Щоб тісто було більш ніжне і еластичне, в нього додають рослинну олію. Саме з таких інгредієнтів ми будемо замішувати тісто для піци.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Вода – 1 склянка
  • Сухі дріжджі – 5 гр.
  • Борошно пшеничне – 2 ст.
  • Сіль – за смаком
  • Олія соняшникова – 1 ст. л.

Процес приготування:

Готувати дріжджове тісто для піци на сухих дріжджах як у піцерії швидкого приготування просто! Всипте просіяне борошно в миску, додайте до неї сухі дріжджі і перемішайте.

Далі влийте теплу воду і починайте замішувати тісто.

Потім додайте масло, вимісити тісто і сформуйте з нього колобок. Тісто готове.

Тісто розкачати в круглий коржик, вона буде служити основою для піци. Перед тим, як приступити до запіканню, дайте тісту відпочити 15-20 хвилин.

Приємного апетиту!

Дріжджове тісто для піци Дріжджове тісто для піци в духовці Тісто для піци Тісто для піци без яєць на воді Тісто для піци на воді Тонке тісто для піци на воді як у піцерії