Приготувати дріжджове тісто для піци в домашніх умовах під силу кожному, особливо якщо у вас є розумна кухонна техніка. Тісто В хлібопічці можна зробити швидше, ніж замішувати його своїми руками.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Вода – 240 мл
- Сіль – 1 ч. л.
- Борошно пшеничне – 450 гр.
- Сухі дріжджі – 5 гр.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати дріжджове тісто для піци в хлібопічці. Підігрійте Воду до температури 35-36 градусів, борошно просійте через сито. В чашу хлібопічки влийте олію і воду.
Потім додайте сіль, борошно, сухі дріжджі. Помістіть чашу в хлібопічку і поставте режим «Тісто».
Звуковий сигнал повідомить про готовність тіста. Тісто в хлібопічці добре піднімається.
Тісто відразу можна використовувати для приготування піци. Вийміть його з чаші і розкачайте до необхідного розміру.
Приємного апетиту!
Дріжджове тісто для піци на сухих дріжджах Тісто в домашніх умовах Тісто для домашньої піци в духовці Тісто для піци в хлібопічці Тісто для піци на воді Тісто для піци як у піцерії