Дріжджові оладки вийдуть максимально поживними і пишними, якщо будуть приготовані на молоці з додаванням яєць. Спробуйте апетитне блюдо, яке можна подавати до чаю або сніданку.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Борошно пшеничне – 250 гр.
- Свіжі дріжджі – 20 гр.
- Молоко коров’яче – 250 мл
- Яйце – 2 шт.
- Масло вершкове – 2 ст. л.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Готувати дріжджові млинці на молоці з яйцями легко! Дріжджі з’єднуємо з одного човном цукру, заливаємо 50 мл теплого молока і залишаємо на 10 хвилин.
Окремо збиваємо два яйця з сіллю, потім перелити масу до дріжджів. Сюди де просіваємо борошно, виливаємо молоко, що залишилося і додаємо заздалегідь розтоплене вершкове масло. Ретельно замішуємо тісто, накриваємо плівкою і даємо настоятися в теплому місці на 40 хвилин.
Коли тісто для оладок зійде, обсмажуємо в олії на помірному вогні. При готування тісто ще більше підніметься.
Пишні дріжджові оладки перекладаємо в загальну тарілку і подаємо до столу в теплому вигляді. Готово!
Дріжджові млинці на молоці з яйцями Дріжджові оладки Дріжджові оладки з яйцями Оладки без кефіру Оладки без розпушувача Оладки без соди і розпушувача Пишні оладки на молоці