Джем з полуниці «Вікторія» – неймовірно смачне ласощі. Ароматний, ніжний, густий він добре підійде в якості начинки для випічки та різних десертів. З ним будь-які кулінарні фантазії стануть ще апетитніше!


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Суниця Вікторія – 500 гр.
  • Цукор-пісок – 250 гр.
  • Лимонна кислота – 0.5 ч. л.

Процес приготування:

Готувати джем з вікторії на зиму просто! Полуницю ретельно промиваємо від піску, видаляємо черешки і даємо ягодам підсохнути.

З допомогою блендера перетираємо ягоди в пюре. І додаємо цукор і лимонну кислоту.

Ставимо каструлю з полуничною масою на плиту і доводимо її до кипіння. Потім зменшуємо вогонь і варимо ще 20-25 хв. Дивимося, щоб джем був досить густий.

Знімаємо джем з вогню і перекладаємо в стерилізовану банку. Закатуємо.

Приємного апетиту!

Варення Варення з вікторії Варення з суниці