Фаршировані кабачки – дуже проста і смачна закуска, яка відмінно підійде для сімейного вечері! З майонезом і яйцем кабачки виходять ніжними і соковитими. А готувати їх зовсім просто!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 1 шт.
- Свинячий фарш – 700 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
- Майонез – 3 ст. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Готувати фаршировані кабачки без сиру просто! Кабачки миємо й ріжемо на шматочки приблизно 5-6 см. у товщину.
Очищаємо їх від насіння і м’якоті, залишаючи тільки невелика дно, куди будемо класти начинку з фаршу.
Тепер підготуємо фарш, змішаємо його з яйцем, сіллю і перцем.
Змащуємо деко олією, викладаємо кабачки і кладемо всередину кожного фарш з яйцем
Зверху промазуємо майонезом.
Ставимо в духовку і запікаємо 30 хв. при температурі 180 градусів.
Приємного апетиту!
Закуска з кабачків на святковий стіл Кабачки з фаршем в духовці Кабачки на вечерю Страви з кабачків