Рекомендую скористатися простим рецептом апетитного французького хліба, приготованого в хлібопічці «LG». Домашній хліб виходить легким, повітряним, пористим і м’яким всередині і хрустким зовні. Обов’язково приготуйте і порадуйте себе і своїх домашніх!
Інгредієнти: на 8 порції.
- Молоко сухе – 3 ст. л.
- Вода – 260 мл
- Сіль – 1 ч. л.
- Цукор-пісок – 2 ст. л.
- Борошно пшеничне – 700 гр.
- Цибуля зелена – 1 пучок
- Дріжджі швидкодіючі – 11 гр.
- Масло вершкове – 2 ст. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати французький хліб в хлібопічці LG. Зелений лук ретельно промийте, струсіть зайву вологу і дрібно наріжте.
Підготуйте хлібопекарське пшеничне борошно, сухі дріжджі швидкодіючі і сухе молоко.
Відміряйте необхідну кількість вершкового масла.
Підготуйте сіль та цукровий пісок
В чашу хлібопічки влийте попередньо підігріту до теплого стану питну воду. Додайте сіль, цукровий пісок, сухе молоко і просіяне пшеничне борошно. Викладіть розм’якшене вершкове масло. Додайте сухі швидкодіючі дріжджі і подрібнений зелений лук.
Закрийте кришку хлібопічки. На панелі приладу встановіть програму «Французький хліб», скоринка – середня. Увімкніть прилад. Процес приготування займе 4 години.
Після того, як пройде 3 години, почнеться процес випічки.
Після закінчення програми вимкніть прилад і відкрийте кришку хлібопічки.
Акуратно вийміть ароматний французький хліб і повністю остудіть його.
Апетитний французький хліб, приготовлений в хлібопічці, наріжте на скибочки і подавайте до столу.
Приємного апетиту!
Бездріжджовий хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці LG Хліб в хлібопічці на 1 кг Хліб в хлібопічці на 750 грам