Фунчоза – універсальна основа для багатьох страв. Вона може подаватися в різних варіантах – у вигляді другої страви, салату з додаванням овочів, різного м’яса та грибів. Фунчоза являє собою продукт, який не боїться експериментів і завжди чудово доповнює будь-яку страву. Також приготувати цю локшину можна і в якості гарніру.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Фунчоза – 200 гр.
- Соєвий соус – 4 ст. л.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 1 зуб.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Вода кип’ячена – 1 л
Процес приготування:
Готувати фунчозу на сковороді легко! Очищаємо цибулю і часник. Дрібно нарізаємо їх.
Ставимо на вогонь сковороду, вливаємо олію і розігріваємо її.
Потім відправляємо обсмажуватися подрібнену цибулю і часник.
Фунчозу відправляємо в зручну ємність і заливаємо окропом приблизно на 5 хвилин.
Потім відкидаємо фунчозу на друшляк, даючи тим самим стекти рідини.
В сковороду до смаженій цибулі і часнику викладаємо локшину.
Приправляємо її соєвим соусом, перемішуємо.
Подавати до столу фунчозу можна відразу у гарячому вигляді, за бажанням розбавляючи її різними добавками – свіжими овочами, курячими яйцями, м’ясним блюдом.
Приємного вам апетиту!
Салат з фунчозой Фунчоза Фунчоза з соєвим соусом