Фунчоза – універсальна основа для багатьох страв. Вона може подаватися в різних варіантах – у вигляді другої страви, салату з додаванням овочів, різного м’яса та грибів. Фунчоза являє собою продукт, який не боїться експериментів і завжди чудово доповнює будь-яку страву. Також приготувати цю локшину можна і в якості гарніру.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Фунчоза – 200 гр.
  • Соєвий соус – 4 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 1 зуб.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Вода кип’ячена – 1 л

Процес приготування:

Готувати фунчозу на сковороді легко! Очищаємо цибулю і часник. Дрібно нарізаємо їх.

Ставимо на вогонь сковороду, вливаємо олію і розігріваємо її.

Потім відправляємо обсмажуватися подрібнену цибулю і часник.

Фунчозу відправляємо в зручну ємність і заливаємо окропом приблизно на 5 хвилин.

Потім відкидаємо фунчозу на друшляк, даючи тим самим стекти рідини.

В сковороду до смаженій цибулі і часнику викладаємо локшину.

Приправляємо її соєвим соусом, перемішуємо.

Подавати до столу фунчозу можна відразу у гарячому вигляді, за бажанням розбавляючи її різними добавками – свіжими овочами, курячими яйцями, м’ясним блюдом.

Приємного вам апетиту!

Салат з фунчозой Фунчоза Фунчоза з соєвим соусом