Ситне, апетитне і неймовірно корисне блюдо з фунчозы, курки, грибів і болгарського перцю. Приготувати його вдома простіше простого! Готуйтеся отримувати компліменти, адже це дуже смачно!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Фунчоза – 200 гр.
- Куряче філе – 300 гр.
- Гриби – 200 гр.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Соєвий соус – 2 ст. л.
- Масло кунжутне – 2 ст. л.
- Кунжут – 1 ч. л.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Приступимо до готування фунчозы з куркою, грибами і болгарським перцем. Куряче філе поріжемо невеликими кубиками і обсмажимо на розігрітій сковороді. Її потрібно заздалегідь промазати рослинним маслом.
Гриби ріжемо на дрібні шматочки і додаємо до курки, смажимо близько 5 хв
Болгарський перець розрізаємо на половинки і чисть від насіння, потім нарізаємо його кубиками і кладемо на сковороду. Розмішуємо, обсмажуємо всі 10 хв.
В цей час підготуємо фунчозу. Її потрібно залити крутим окропом і заварити протягом 5 хв. Потім злити воду через друшляк.
Додаємо фунчозу в блюдо і розмішуємо. Солимо, перчимо і заправляємо соєвим соусом, кунжутним маслом і насінням кунжуту. Перемішуємо, тримаємо на плиті ще 3 хв. і знімаємо.
Приємного апетиту!
Салат з фунчозой Фунчоза з грибами і овочами Фунчоза з куркою і болгарським перцем Фунчоза з куркою і грибами Фунчоза з куркою, овочами і соєвим соусом