Ситне, апетитне і неймовірно корисне блюдо з фунчозы, курки, грибів і болгарського перцю. Приготувати його вдома простіше простого! Готуйтеся отримувати компліменти, адже це дуже смачно!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Фунчоза – 200 гр.
  • Куряче філе – 300 гр.
  • Гриби – 200 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Масло кунжутне – 2 ст. л.
  • Кунжут – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Приступимо до готування фунчозы з куркою, грибами і болгарським перцем. Куряче філе поріжемо невеликими кубиками і обсмажимо на розігрітій сковороді. Її потрібно заздалегідь промазати рослинним маслом.

Гриби ріжемо на дрібні шматочки і додаємо до курки, смажимо близько 5 хв

Болгарський перець розрізаємо на половинки і чисть від насіння, потім нарізаємо його кубиками і кладемо на сковороду. Розмішуємо, обсмажуємо всі 10 хв.

В цей час підготуємо фунчозу. Її потрібно залити крутим окропом і заварити протягом 5 хв. Потім злити воду через друшляк.

Додаємо фунчозу в блюдо і розмішуємо. Солимо, перчимо і заправляємо соєвим соусом, кунжутним маслом і насінням кунжуту. Перемішуємо, тримаємо на плиті ще 3 хв. і знімаємо.

Приємного апетиту!

Салат з фунчозой Фунчоза з грибами і овочами Фунчоза з куркою і болгарським перцем Фунчоза з куркою і грибами Фунчоза з куркою, овочами і соєвим соусом