В цьому рецепті вам пропонується швидко приготувати смачне і дієтичне блюдо. Приготуємо в духовці запіканку з кабачків і брокколі. Страву можна подати до сімейного вечері або приготувати для дітей.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 1 шт.
  • Капуста Брокколі – 200 гр.
  • Яйце – 4 шт.
  • Сметана – 1 склянка
  • Борошно пшеничне – 0.5 склянки
  • Сир – 100 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати овочеву запіканку з кабачків і брокколі? Кабачок добре помийте, очистіть від шкірки і натріть на тертці.

Потім перекладіть кабачкову масу в окремий посуд, трохи посоліть і залиште на 20 хвилин, щоб кабачок дав свій сік.

Брокколі розділіть на окремі суцвіття і поваріть їх 3-4 хвилини в підсоленій воді.

Потім відкиньте капусту на друшляк.

В окрему миску розбийте яйця, додати до них сметану, поперчіть і добре розмішайте віночком.

В цю суміш насипте борошно і покладіть тертий сир.

Все ще раз добре перемішайте.

кабачок Натертий відіжміть і покладіть рівним шаром у форму для запікання, змащену олією.

Поверх кабачків розкладіть суцвіття брокколі.

Овочі залийте приготованою сумішшю.

Форму з запіканкою помістіть в духовку, розігріту до 200°С і запікайте протягом 30 хвилин.

Готову запіканку остудіть і, розрізаємо на порційні шматочки, подайте до столу.

Приємного апетиту!

Запіканка з кабачків Запіканка з кабачків з сиром Запіканка з кабачків з сиром і сметаною Запіканка з кабачків з сиром і яйцем Страви з кабачків