Фунчоза теріякі з великою кількістю ніжною яловичини і овочів точно сподобається будь-якому чоловікові, який любить м’ясо. Блюдо виходить дуже яскравим, гострим і соковитим.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Фунчоза – 200 гр.
  • Яловичина – 200 гр.
  • Соус теріякі – 100 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 3 зуб.
  • Перець чилі – 0,5 шт.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Приступимо до готування фунчозы з яловичиною та овочами. Яловичину нарізати тонкими смужками.

У миску влити соус.

Маринувати м’ясо в соусі теріякі протягом 20 хв. Періодично потрібно перевертати яловичину, щоб вона рівномірно покривалася соусом.

Цибулю порізати тонкими півкільцями, часник – шматочками.

Солодкий перець порізати довгими смужками, перець чилі дрібно порубати.

Посмажити в оливковій олії часник з цибулею пару хвилин, покласти до них два види перців.

Обсмажувати на сильному вогні до м’якості.

Овочі дістати, в ту ж сковороду перекласти м’ясо з маринаду.

Яловичину смажити 5-6 хв., струшуючи сковороду.

Овочі знову покласти в сковороду до м’яса, влити соус, що залишився, тушкувати ще 7 хв.

Фунчозу заздалегідь запарити окропом по інструкції, додати в сковороду, змішати з м’ясом і овочами. Додати приправи на свій смак і тушкувати ще 1-2 хв

Подавати відразу, посипавши свіжою зеленню.

Приємного апетиту!

Салат з фунчозой Фунчоза Фунчоза з м'ясом Фунчоза з овочами Фунчоза з яловичиною