Фунчоза теріякі з великою кількістю ніжною яловичини і овочів точно сподобається будь-якому чоловікові, який любить м’ясо. Блюдо виходить дуже яскравим, гострим і соковитим.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Фунчоза – 200 гр.
- Яловичина – 200 гр.
- Соус теріякі – 100 гр.
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 3 зуб.
- Перець чилі – 0,5 шт.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Приступимо до готування фунчозы з яловичиною та овочами. Яловичину нарізати тонкими смужками.
У миску влити соус.
Маринувати м’ясо в соусі теріякі протягом 20 хв. Періодично потрібно перевертати яловичину, щоб вона рівномірно покривалася соусом.
Цибулю порізати тонкими півкільцями, часник – шматочками.
Солодкий перець порізати довгими смужками, перець чилі дрібно порубати.
Посмажити в оливковій олії часник з цибулею пару хвилин, покласти до них два види перців.
Обсмажувати на сильному вогні до м’якості.
Овочі дістати, в ту ж сковороду перекласти м’ясо з маринаду.
Яловичину смажити 5-6 хв., струшуючи сковороду.
Овочі знову покласти в сковороду до м’яса, влити соус, що залишився, тушкувати ще 7 хв.
Фунчозу заздалегідь запарити окропом по інструкції, додати в сковороду, змішати з м’ясом і овочами. Додати приправи на свій смак і тушкувати ще 1-2 хв
Подавати відразу, посипавши свіжою зеленню.
Приємного апетиту!
Салат з фунчозой Фунчоза Фунчоза з м'ясом Фунчоза з овочами Фунчоза з яловичиною