Галушки – невеликі кульки з тіста, які додаються в суп. Таке маленьке смачне доповнення підійде для будь-якого супу, грибного, курячого, овочевого, рибного або будь-якого іншого.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Манна крупа – 0,5 склянки
- Борошно пшеничне – 0,5 склянки
- Сіль – за смаком
- Вода – 1,5 склянки
Процес приготування:
Як приготувати галушки без яєць для супу? Пшеничне борошно і манну крупу візьміть в рівних кількостях.
У каструлю влийте воду і закип’ятити її. Всипте манну крупу в киплячу воду.
Варіть манну крупу, періодично помішуючи близько хвилини, поки вона не загусне.
Манну кашу, охолодіть і додайте просіяне борошно. У вас вийде густе і в’язке тісто.
Маленькою ложкою зачерпывайте трохи тіста і опускайте його в киплячий суп. Галушки варяться дуже швидко, коли всі вони спливуть на поверхню, можна вимикати суп і подавати на стіл.
Смачного!