Яскраві галушки для супів виходять з кукурудзяного борошна. Готовий продукт порадує менш калорійним складом і насиченим смаком. З простим рецептом справляться навіть новачки!
Інгредієнти: на 5 порц.
- Яйце – 1 шт.
- Мука кукурудзяна – 200 гр.
- Сіль – за смаком
- Зелень – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати галушки для супу з кукурудзяної муки? У глибоку миску розбиваємо куряче яйце.
До яйцю висипаємо заздалегідь просіяне кукурудзяне борошно. Додаємо за смаком сіль. Достатньо буде однієї щіпки.
Ложкою починаємо замішувати тісто. Воно не повинно бути рідким, але і не дуже густим.
Так як продукт вийшов липким, формувати з нього галушки слід за допомогою ложки. На край столового приладу набираємо трохи тіста і занурюємо їх у суп.
Галушки в суп необхідно додавати в кінці готування, так як борошняний продукт швидко вариться. Бажано, опускати в киплячий бульйон.
Галушки Галушки для супу Галушки для супу з борошна та яєць