Оригінальний освіжаючий рецепт гаспачо з огірковим желе сподобається фанатам правильного харчування. Він хороший різноманітністю овочів і багатством вітамінів.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Помідори свіжі (великі) – 2 шт.
  • Огірки – 4 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Желатин харчовий – 1,5 ч. л.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Часник – 2 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Цукор-пісок – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Лимонний сік – за смаком

Процес приготування:

Готувати дієтичний рецепт гаспачо просто! Овочі помити, обсушити і очистити від зайвих складових начебто хвостиків, насіннєвих коробок у перцю і т. д.

Нарізати всі овочі невеликими шматочками. Сильно старатися не потрібно, оскільки буде використовуватися блендер.

Подрібнити овочі в блендері, влити лимонний сік, рослинне масло, покласти будь-які спеції, додати пропущений через прес часник.

Желатин замочити в деякій кількості теплої води, підігріти до розчинення, але не кип’ятити. Влити в ще теплу желатинову масу сік від 1 огірка, трохи посолити. Вилити на дно тарілок і поставити на півгодини в холодильник.

Вилити на огіркове желе овочеве пюре. Декорувати на свій розсуд.

Приємного апетиту!

Гаспачо Гаспачо класичний