Оригінальний освіжаючий рецепт гаспачо з огірковим желе сподобається фанатам правильного харчування. Він хороший різноманітністю овочів і багатством вітамінів.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Помідори свіжі (великі) – 2 шт.
- Огірки – 4 шт.
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Желатин харчовий – 1,5 ч. л.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Часник – 2 зуб.
- Сіль – за смаком
- Цукор-пісок – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Лимонний сік – за смаком
Процес приготування:
Готувати дієтичний рецепт гаспачо просто! Овочі помити, обсушити і очистити від зайвих складових начебто хвостиків, насіннєвих коробок у перцю і т. д.
Нарізати всі овочі невеликими шматочками. Сильно старатися не потрібно, оскільки буде використовуватися блендер.
Подрібнити овочі в блендері, влити лимонний сік, рослинне масло, покласти будь-які спеції, додати пропущений через прес часник.
Желатин замочити в деякій кількості теплої води, підігріти до розчинення, але не кип’ятити. Влити в ще теплу желатинову масу сік від 1 огірка, трохи посолити. Вилити на дно тарілок і поставити на півгодини в холодильник.
Вилити на огіркове желе овочеве пюре. Декорувати на свій розсуд.
Приємного апетиту!
Гаспачо Гаспачо класичний