Гаспачо з додаванням авокадо виходить дуже ніжним і ситним. Ароматний суп подається до столу в холодному вигляді і ідеально підходить для обіду.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Авокадо – 2 шт.
- Огірки – 4 шт.
- Сир Фета – 50 гр.
- Лайм – 1 шт.
- Петрушка – 1 пучок
- Сіль морська – 1 щіпка
- Паприка – 1 щіпка
- Перець чорний мелений – 1 щіпка
Процес приготування:
Як почати готувати гаспачо з авокадо? З огірків знімаємо шкірку і зрізаємо хвостики. Відварюємо овочі в киплячій воді протягом 10 хвилин, потім остуджуємо і ріжемо.
З лайма вичавлюємо сік в окремий посуд. Пізніше ми додамо його в суп.
Зрізаємо шкірку авокадо, дістаємо кісточку. Сам плід нарізаємо.
В блендері з’єднуємо огірки, авокадо, петрушку, лимонний сік, сіль і перець. Перемелюємо до стану кашки.
Суп виливаємо в зручну ємність і ставимо в холодильник. Залишаємо до повного охолодження.
Охолоджене гаспачо розливаємо по тарілках, посипаємо паприкою і нарізаною фетою. Можна прикрасити зеленню і подавати до столу. Приємного апетиту!
Гаспачо