Гаспачо з додаванням авокадо виходить дуже ніжним і ситним. Ароматний суп подається до столу в холодному вигляді і ідеально підходить для обіду.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Авокадо – 2 шт.
  • Огірки – 4 шт.
  • Сир Фета – 50 гр.
  • Лайм – 1 шт.
  • Петрушка – 1 пучок
  • Сіль морська – 1 щіпка
  • Паприка – 1 щіпка
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка

Процес приготування:

Як почати готувати гаспачо з авокадо? З огірків знімаємо шкірку і зрізаємо хвостики. Відварюємо овочі в киплячій воді протягом 10 хвилин, потім остуджуємо і ріжемо.

З лайма вичавлюємо сік в окремий посуд. Пізніше ми додамо його в суп.

Зрізаємо шкірку авокадо, дістаємо кісточку. Сам плід нарізаємо.

В блендері з’єднуємо огірки, авокадо, петрушку, лимонний сік, сіль і перець. Перемелюємо до стану кашки.

Суп виливаємо в зручну ємність і ставимо в холодильник. Залишаємо до повного охолодження.

Охолоджене гаспачо розливаємо по тарілках, посипаємо паприкою і нарізаною фетою. Можна прикрасити зеленню і подавати до столу. Приємного апетиту!

Гаспачо