Багато господинь великодні паски готують своїми руками і для їх декору вибирають глазур, щоб вона була не тільки смачної, але і не кришилась при нарізці і не була липкою. У цьому рецепті вам пропонується приготувати таку глазур на основі молока (сухого і згущеного) і лимонного соку. Інгредієнти просто змішуються без всякого кип’ятіння і варіння, що швидко і зручно.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Молоко згущене – 3 ст. л.
  • Молоко сухе – 2 ст. л.
  • Лимонний сік – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Готувати глазурі для паски з сухого молока та згущеного молока легко! Спочатку відміряйте вказане в рецепті кількість інгредієнтів для приготування глазурі.

Потім в окремий посуд пересипте сухе молоко, налийте до неї згущене молоко і додайте трохи лимонного соку.

Ці інгредієнти ложкою або віночком ретельно перемішайте до гладкого однорідного стану. Консистенція глазурі повинна бути як у тесту для оладок.

На остиглі паски ложкою або пензликом нанесіть приготовлену глазур. Вона трохи розтечеться по поверхні, утворюючи «шапочку» з красивими потьоками.

Декоруйте великодні паски по своєму смаку. Після застигання глазур на сухому та згущеному молоці не буде прилипати до долоні і не осиплеться при нарізці паски.

Смачною і вдалою випічки!

Великодні паски без дріжджів Великодні паски без замісу тіста Великодні паски на молоці без дріжджів Глазур без желатину для паски Глазур для паски Глазур для паски без цукрової пудри Тісто для пасок