Білосніжна солодка кірочка на поверхні пасок несе не тільки декоративну функцію, але і додає помітний смаковий акцент. Випічка приймає більш завершений вигляд і цілісний смак. Глазур на основі яєчного білка і цукрової пудри – це практично густий насичений крем, який відмінно доповнює паски. Для того, щоб глазур вийшла гущі і мала легку кислинку, додаємо лимонний сік.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яєчний білок – 2 шт.
- Цукрова пудра – 200 гр.
- Лимонний сік – 1 ст. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування глазурі для паски з цукрової пудри, білка і лимонного соку? Яйця розбиваємо, відокремлюємо білки від жовтків.
Жовток далі не використовуємо, а білки поміщаємо в ємність для збивання.
Включаємо міксер і починаємо збивати білок. Коли утворюється біла щільна маса, підсипаємо до неї цукрову пудру. Продовжуємо збивати.
вичавлюємо сік З лимона і відміряє потрібну кількість. Вливаємо сік в білки після того, як буде введена вся цукрова пудра. Збиваємо ще хвилину-дві. Підсумкова маса повинна стати густу, щільну, глянсовою.
Готовою глазур’ю покриваємо паски. Особливо добре такий глазурі виходять «шапочки» на випічці. Обов’язково даємо глазурі добре підсохнути, щоб вона затверділа і не смазывалась згодом.
Смачного!