Глазур для пасок можна приготувати з використанням кукурудзяного крохмалю. Вона виходить дуже смачною і напівпрозорою. Дуже швидко засихає, лягає рівним шаром і не липне до рук. До того ж не містить у своєму складі сирих яєць.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Крохмаль кукурудзяний – 10 гр.
  • Молоко коров’яче – 4 ч. л.
  • Олія соняшникова – 1 ч. л.
  • Цукрова пудра – 150 гр.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування глазурі з молока і крохмалю для паски? Просіяти в глибоку миску кукурудзяний крохмаль і цукрову пудру. Часто до складу покупної цукрової пудри вже входить крохмаль і тоді вона не збивається грудками, якщо ж цукрова пудра не містить ніяких добавок, то скоріш за все вона не буде розсипчастою. З цієї причини необхідно її просіяти.

Поступово додайте до сипких інгредієнтів тепле молоко. Температура молока також оберігає нас від появи грудок. Ретельно перемішайте, поки глазур не стане однорідною.

На наступному етапі введіть рафінована соняшникова олія. Перемішайте. Глазур знову повинна стати однорідною і не розшаровуватися.

В результаті у вас повинна вийти густа глазур, повільно стікає з ложки або лопатки.

Свіжоприготованою покрийте глазур’ю паски. Додайте додатковий декор і дайте підсохнуть від 20 хвилин до 1 години. Тепер можна подавати паски прикрашені глазур’ю до столу або складати їх для зберігання в одну ємність і не бояться склеювання.

Приємного апетиту!

Великодні паски без яєць Глазур без желатину для паски Глазур для паски Глазур для паски з молоком Святковий стіл на Великдень Солодкі паски Тісто для пасок