Приготувати швидко і смачно таку рибу, як горбуша, можна, пожарив її в сметані з цибулею. З простих буденних продуктів виходить соковита риба на швидку руку.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Горбуша – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сметана – 150 гр.
- Вода – 65 мл
Процес приготування:
Як приготувати горбушу, смажену в сметані? Обробити горбушу, тушку порізати на 4-5 шматків. Хвіст з головою можна прибрати в морозильну камеру і приготувати з них суп згодом. Почистити цибулину від лушпиння.
Лук нашаткувати півкільцями.
Посипати шматки горбуші сіллю, меленим перцем. Розтерти приправи по шматочках риби руками. Можна додати будь-яких прянощів за своїм смаком.
Додати до горбуші нарізану цибулю і сметану жирністю близько 15-20 відсотків. Грунтовно все перемішати і скласти в сковороду. Влити чисту воду, накрити сковороду кришкою і готувати приблизно 40 хв. до готовності риби. Подавати з улюбленим гарніром.
Приємного апетиту!
Смажена горбуша на сковороді Стейки горбуші смажені на сковороді Страви з риби Шматочки горбуші, смажені на сковороді