Приготувати швидко і смачно таку рибу, як горбуша, можна, пожарив її в сметані з цибулею. З простих буденних продуктів виходить соковита риба на швидку руку.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Горбуша – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сметана – 150 гр.
  • Вода – 65 мл

Процес приготування:

Як приготувати горбушу, смажену в сметані? Обробити горбушу, тушку порізати на 4-5 шматків. Хвіст з головою можна прибрати в морозильну камеру і приготувати з них суп згодом. Почистити цибулину від лушпиння.

Лук нашаткувати півкільцями.

Посипати шматки горбуші сіллю, меленим перцем. Розтерти приправи по шматочках риби руками. Можна додати будь-яких прянощів за своїм смаком.

Додати до горбуші нарізану цибулю і сметану жирністю близько 15-20 відсотків. Грунтовно все перемішати і скласти в сковороду. Влити чисту воду, накрити сковороду кришкою і готувати приблизно 40 хв. до готовності риби. Подавати з улюбленим гарніром.

Приємного апетиту!

Смажена горбуша на сковороді Стейки горбуші смажені на сковороді Страви з риби Шматочки горбуші, смажені на сковороді