дуже Смачні бутерброди з червоною рибою і часточками лимона – одна з найпоширеніших страв для святкового столу. Для її приготування можна використовувати філе форелі, воно в міру жирне і соковите.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Форель – 500 гр.
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Цукор-пісок – 0,5 ст. л.
  • Перець чорний горошок – за смаком

Процес приготування:

Як посолити форель для бутербродів в домашніх умовах? Форель очистити від луски і розріжте вздовж хребта. У вас вийде два великих шматка філе.

З філе вийміть всі великі кісточки.

Перець горошком подрібніть. Змішайте в мисці сіль, цукор і перець.

Щедро змастіть філе підготовленої пряною сумішшю.

Дно форми також просыпьте сумішшю для засолу.

Покладіть філе в форму шкірою вгору, затягніть зверху харчовою плівкою і поставте в холодильник.

Через добу ви отримаєте малосоленое філе форелі для бутербродів.

Приємного апетиту!

Засолювання риби Солона форель Страви з риби Суха засолювання форелі Як засолити форель шматочками Як засолити червону рибу в домашніх умовах