Ви знаходитесь в пошуку ідеального вечері? Пропонуємо звернути свою увагу на таке блюдо, як горбуша, запечена у фользі. Це блюдо відрізняється не тільки прекрасними смаковими якостями, але і простотою у приготуванні. Крім того, риба, приготовлена таким способом, чудово підійде і для тих, хто ретельно стежить за фігурою і принципів правильного харчування.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Горбуша – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Лимон – 2 шт.
- Майонез – 6 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування горбуші у фользі порційно? Для початку горбушу необхідно очистити від луски, видалити нутрощі, потім промити. Наступний крок – видаляємо плавники і хвіст. Горбушу нарізаємо великими стейками.
Очищаємо від шкірки цибулину, нарізаємо його півкільцями. Вимитий лимон нарізаємо кільцями.
Підготуйте фольгу. Нам знадобиться кілька шматочків фольги. За кількістю стейків.
Беремо стейк і натираємо його сіллю і спеціями і сіллю, а потім майонезом зі всіх сторін.
Викладаємо стейк на фольгу, поверх стейка кладемо шматочок цибулі і шматочок лимона. Потім загортаємо стейк у фольгу. Ті ж маніпуляції виробляємо з іншими шматочками риби.
Викладаємо рибу на деко і відправляємо в духовку. Запікаємо при температурі 180 градусів протягом 40 хвилин.
Горбуша в духовці Горбуша з лимоном у фользі в духовці Горбуша у фользі в духовці Горбуша шматочками в духовці Стейки горбуші у фользі в духовці