Горбуша – найцінніша риба, включення в раціон якої дозволяє зробити харчування більш збалансованим. Приготування горбуші у фользі з використанням мультиварки сприяє збереженню в даному продукті максимальної кількості корисних речовин. Просте і дуже смачне блюдо з горбуші під силу приготувати кожному.
Інгредієнти: на 1 порц.
- Горбуша – 200 гр.
- Сир Пармезан – 30 гр.
- Картопля (відварена) – 60 гр.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати горбушу в фользі в мультиварці? Філе горбуші необхідно нарізати на невеликі шматочки (шириною приблизно 5 см). Приправляємо філе сіллю і меленим перцем.
Відварну картоплю нарізаємо кружальцями. На підготовлену фольгу викладаємо невеликий аркуш пергаменту, поверх якого розкладаємо нарізану картоплю.
Потім на картоплю необхідно викласти філе горбуші.
Нарізаємо тонкими скибочками твердий сир. Викладаємо його поверх риби.
Після цього фольгу слід щільно закрити, піднімаючи краю вгору. Не намагайтеся сильно притиснути фольгу до риби, достатньо просто зафіксувати її, тим самим закривши рибу з усіх боків.
Горбушу у фользі викладаємо на решітку мультиварки, активуємо режим «Пар» і готуємо страву протягом 30 хвилин.
Соковита і ніжна горбуша готова до вживання! Подавайте рибне блюдо до столу з овочами або гарніром.
Приємного вам апетиту!
Страви з риби