Щоб зберегти всю користь риби, її доцільно готувати в духовці. Стейки горбуші в ароматній приправі добре поєднуються з овочевими салатами або гарніром. Дуже швидке приготування виручить, коли зовсім немає часу і не хочеться морочитися над приготуванням.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Горбуша (3 стейка) – 350 гр.
  • Розмарин – 2 ч. л.
  • Лимон – 0.5 шт.
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Рецепт горбуші в духовці без фольги смачний! Стейки горбуші промийте і висушіть паперовим рушником. Заморожену рибу розморожуйте спочатку в холодильнику, а потім в кімнаті.

Складіть шматки риби в миску і присипте розмарином і сіллю.

Видавіть сік лимона і розподіліть приправу по рибі, втираючи в неї.

На деко викладіть пекарську папір, а на неї – шматки риби.

Надсилайте горбушу в розігріту духовку на 25 хвилин при 180 градусах.

Подавайте стейки відразу після приготування. Хоча, таке блюдо смачно і в холодному вигляді.

Приємного апетиту!

Горбуша з лимоном в духовці Горбуша шматочками в духовці Стейки горбуші в духовці Страви з риби