Щоб зберегти всю користь риби, її доцільно готувати в духовці. Стейки горбуші в ароматній приправі добре поєднуються з овочевими салатами або гарніром. Дуже швидке приготування виручить, коли зовсім немає часу і не хочеться морочитися над приготуванням.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Горбуша (3 стейка) – 350 гр.
- Розмарин – 2 ч. л.
- Лимон – 0.5 шт.
- Сіль – 1 щіпка
Процес приготування:
Рецепт горбуші в духовці без фольги смачний! Стейки горбуші промийте і висушіть паперовим рушником. Заморожену рибу розморожуйте спочатку в холодильнику, а потім в кімнаті.
Складіть шматки риби в миску і присипте розмарином і сіллю.
Видавіть сік лимона і розподіліть приправу по рибі, втираючи в неї.
На деко викладіть пекарську папір, а на неї – шматки риби.
Надсилайте горбушу в розігріту духовку на 25 хвилин при 180 градусах.
Подавайте стейки відразу після приготування. Хоча, таке блюдо смачно і в холодному вигляді.
Приємного апетиту!
Горбуша з лимоном в духовці Горбуша шматочками в духовці Стейки горбуші в духовці Страви з риби