Блюда, запечені в рукаві, виходять особливо соковитими і м’якими. Горбуша при такому способі приготування збереже всередині себе весь сік і аромат. Приготувати цю рибку дуже легко і сам процес не забере у вас багато часу. Спробуйте!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Горбуша – 1 кг
  • Лимон – 0.33 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Перець запашний – за смаком

Процес приготування:

Рецепт горбуші в рукаві гранично простий! Свіжу або розморожену горбушу промийте в проточній воді і очистіть її від нутрощів і луски. Потім добре промийте рибку зсередини.

Рибку збризніть лимонним соком і добре натріть сіллю з усіх боків. Рибку потрібно залишити хвилин на двадцять, щоб вона злегка замаринувалась.

Рибку перекладіть в рукав для запікання і туди ж покладіть перець і лавровий лист. Рукав з рибою закрийте і приступайте до запіканню.

Увімкніть духовку на 170 градусів і покладіть пакет з рибою на деко у вже розігріту духову шафу. Готуйте горбушу протягом двадцяти п’яти хвилин, після закінчення часу, вийміть рибку з рукава.

Готову горбушу розділіть на порції і подавайте до столу з будь-якими гарнірами, починаючи від свіжих овочів і закінчуючи картоплею і крупами.

Приємного апетиту!

Горбуша в духовці Горбуша з лимоном в духовці Горбуша цілком у духовці Страви з риби