Рекомендую приготувати ніжне блюдо з горбуші і овочів. Для приготування страви потрібно доступні і недорогі інгредієнти. Горбуша просочується соком овочів і виходить ароматним і соковитим.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Горбуша – 1 кг
- Морква – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Кетчуп – 100 гр.
- Майонез – за бажанням
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Зелень – для прикраси
Процес приготування:
Почнемо готувати горбушу з овочами в мультиварці. Підготуйте необхідні інгредієнти для горбуші з овочами.
Візьміть тушку горбуші, якщо буде потрібно – розморозьте. Очистити від нутрощів. Ретельно промийте під проточною водою і обсушіть, скориставшись паперовими рушниками чи серветками. Наріжте на невеликі за розміром шматочки.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, і крупно наріжте. Морква помийте, очистіть за допомогою овочечистки. Натріть на крупній тертці.
В чашу мультиварки викладіть нарізану ріпчасту цибулю.
Потім викладіть натерту моркву.
Зверху розкладіть шматочки горбуші. Посоліть і поперчіть.
Зверху полити кетчупом і майонезом. Якщо ви не вживаєте в їжу майонез, то можна обійтися без нього. Чашу мультиварки помістіть в прилад. На панелі приладу виберіть програму «Випічка» або «Смаження». Прилад закрийте кришкою. Встановіть час приготування – 40 хвилин.
Після звукового сигналу вимкніть мультиварку, відкрийте кришку приладу, акуратно викладіть рибу на блюдо і подавайте горбушу з овочами порційно. За бажанням прикрасьте дрібно нарізаною зеленню.
Приємного апетиту!
Страви з риби