Рекомендую приготувати ніжне блюдо з горбуші і овочів. Для приготування страви потрібно доступні і недорогі інгредієнти. Горбуша просочується соком овочів і виходить ароматним і соковитим.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Горбуша – 1 кг
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Кетчуп – 100 гр.
  • Майонез – за бажанням
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Зелень – для прикраси

Процес приготування:

Почнемо готувати горбушу з овочами в мультиварці. Підготуйте необхідні інгредієнти для горбуші з овочами.

Візьміть тушку горбуші, якщо буде потрібно – розморозьте. Очистити від нутрощів. Ретельно промийте під проточною водою і обсушіть, скориставшись паперовими рушниками чи серветками. Наріжте на невеликі за розміром шматочки.

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, і крупно наріжте. Морква помийте, очистіть за допомогою овочечистки. Натріть на крупній тертці.

В чашу мультиварки викладіть нарізану ріпчасту цибулю.

Потім викладіть натерту моркву.

Зверху розкладіть шматочки горбуші. Посоліть і поперчіть.

Зверху полити кетчупом і майонезом. Якщо ви не вживаєте в їжу майонез, то можна обійтися без нього. Чашу мультиварки помістіть в прилад. На панелі приладу виберіть програму «Випічка» або «Смаження». Прилад закрийте кришкою. Встановіть час приготування – 40 хвилин.

Після звукового сигналу вимкніть мультиварку, відкрийте кришку приладу, акуратно викладіть рибу на блюдо і подавайте горбушу з овочами порційно. За бажанням прикрасьте дрібно нарізаною зеленню.

Приємного апетиту!

Страви з риби