Форель, засолена цим способом, дуже зручна до подачі. Філе нарізати невеликими шматочками і залити рослинним маслом. Через 24 години риба буде готова, а зберігати в холодильнику її можна досить довго і використовувати в міру необхідності.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Сіль – 1 ст. л.
  • Форель – 500 гр.
  • Масло рослинне – 230 мл

Процес приготування:

Як засолити форель в маслі? Філе форелі, зніміть шкірку, видаліть кісточки і наріжте тонкими слайсами.

В керамічну ємність викладіть перший шар з філе форелі.

Посипте рибу сіллю.

Залийте форель рослинною олією так, щоб вона повністю покрила рибу.

Продовжуйте викладати рибу шарами, просипати сіллю і поливати маслом, поки вона не закінчиться.

Верхній шар повинен бути повністю покритий маслом.

Накрийте ємність кришкою і поставте її в холодильник на 24 години.

Після закінчення доби у вас на столі буде смачна малосолоний форель.

Приємного апетиту!

Засолювання риби Солона форель Страви з риби Як засолити форель шматочками Як засолити червону рибу в домашніх умовах