Крильця в KFC з крохмалем нескладно приготувати в домашніх умовах. Головний секрет їх смаколики укладено в паніровці. Її готують з якісних борошна та крохмалю у співвідношенні 5:1. Крохмаль не дозволяє маслу проникати всередину м’яса, і воно залишається дуже соковитим, а скориночка довго залишається хрусткою. Панируются крильця двічі. Маринад для крилець будь готують з різними приправами. Обсмажують крильця в глибокій сковорідці.


Інгредієнти: на 24 порції.

  • Курячі крильця – 12 шт.
  • Борошно пшеничне – 2.5 склянки
  • Крохмаль картопляний – 0.5 склянки
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Паприка мелена – 1 ч. л.
  • Приправа (на вибір) – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 1 л

Процес приготування:

Готувати крильця в KFC з крохмалем легко! Курячі крильця добре промийте під проточною водою і потім розріжте на три шматочка по суглобам. Фаланги крил залиште для бульйону.

Шматочки крил помістіть в глибоку посуд. Потім посипте їх по своєму смаку сіллю і чорним перцем.

Додайте до крилець нарізаний на тонкі півкільця цибулі і шашличну приправу. Приправу можете взяти будь-яку за своїм смаком.

Потім крильця з цими приправами добре перемішайте. Посуд прикрийте плівкою і залиште на 1 годину в холодному місці для маринування.

За цей час у глибокій мисочці приготуйте «секретну» паніровку із борошна, крохмалю і паприки. Ці інгредієнти добре перемішайте ложкою.

Замариновані крильця порційно (по 8 штук) і звільнивши від цибулі добре обваляйте в приготоване паніровці.

Всі шматочки повинні бути покриті паніровкою повністю.

Потім крильця в паніровці (також порційно) перекладіть на друшляк.

В окрему глибоку посуд налийте холодну воду. Крильця в друшляку опустіть у воду на 10-15 секунд, поки не припинять з’являтися бульбашки повітря.

Після цієї водяній лазні крильця повторно перекладіть в посуд з паніровкою.

Рукою повторно добре обваляйте крильця в паніровці. Вона повинна стати нерівною, горбистою і обсмажитися в хрустку скоринку.

У глибокій сковорідці добре накалите рослинне масло. Обсмажуйте крильця в олії протягом 10-12 хвилин. Готові крильця спливають на поверхню масла.

Обсмажені курячі крильця, як KFC, зі сковорідки перекладіть на паперові серветки, щоб видалити зайве масло, а потім можете подавати до столу.

Приємного апетиту!

Гострі курячі крильця Курка Курячі крильця в паніровці Курячі крильця з хрусткою скоринкою на сковороді