Свіжий, легкий, але одночасно ситний грецький салат з пекінською капустою і бринзою підійде для легкого перекусу в будній день і на святковому столі займе почесне місце. Готувати його дуже просто, а головна його родзинка – це заправка.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Капуста пекінська – 300 гр.
- Сир бринза – 200 гр.
- Масло оливкове – 2 – 3 ст. л.
- Помідори свіжі – 2 – 3 шт.
- Цибуля червоний – 1 головка
- Перець чорний мелений – за смаком
- Кріп – за смаком
- Сіль – за смаком
- Часник – 2 – 3 зуб.
- Лимон – 1 шт.
Процес приготування:
Почнемо готувати грецький салат з бринзою та пекінською капустою. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Овочі та зелень вимити, цибулю і часник очистіть від лушпиння.
розріжте Лимон навпіл і вичавити сік. Часник дрібно наріжте або пропустіть через прес. Змішайте оливкова олія, лимонний сік, подрібнений часник і спеції.
Помідори, бринзу і огірки наріжте великими кубиками. Цибулю наріжте півкільцями.
Пекінську капусту наріжте великими шматками. Складіть всі нарізані інгредієнти в салатницю.
Влийте заправку і перемішайте салат. Грецький салат готовий до подачі відразу після приготування.
Приємного апетиту!
Грецький салат з бринзою Грецький салат з пекінської капустою ПП грецький салат